Confidenţialitate

Liderii PNL resping vehement scenariul în care viitorul guvern este condus de un prim-ministru din PSD | AUDIO

Liderii PNL resping vehement posibilitatea ca viitorul guvern să fie condus de un prim-ministru de la PSD. Șefia guvernului a rămas până acum cel mai spinos punct de pe agenda negocierilor. Liderii PNL, PSD și UDMR nu au reușit să cadă de acord până la această oră asupra șefiei viitorului guvern, deși au avut inclusiv aseară o nouă discuție în acest sens.

De asemenea, în această seară liderii PNL se vor reuni într-o ședință a Biroului Executiv pentru a discuta despre varianta premierului prin rotație, idee care până acum nu a fost validată de forurile de conducere ale partidului.

O ieșire furtunoasă a avut aseară prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan. După apariția în spațiul public a informației că Florin Cîțu ar fi dispus să cedeze șefia guvernului la PSD, europarlamentarul a negat vehement această variantă.

„Nu cred că vreun lider PNL, de la președinte la membru simplu, are măcar curajul să propună așa ceva”, a subliniat Rareș Bogdan.

Cel mai vehiculat nume de posibil premier din partea PNL este cel al generalului Nicolae Ciucă. Între timp, negocierile pe programul de guvernare sunt aproape finalizate.

Autor: Cristi Citre

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

FOTO: INQUAM

Citește și: Nominalizarea noului premier se lasă așteptată