Confidenţialitate

Liderii PNL discută luni bugetul pe 2020. La ședință va participa și președintele Klaus Iohannis

Liderii PNL se reunesc luni de la ora 10.00 în ședința Biroului Politic Național care are loc la Palatul Parlamentului.

Vor discuta despre rezultatul alegerilor prezidențiale, dar și despre problemele arzătoare ale momentului: bugetul pe anul viitor și modificările urgente care trebuie aduse legislației din justiție.
Liderii liberali de la centru și din teritoriu vor face o primă evaluare a modului în care organizațiile partidului au performat la alegerile prezidențiale.

De altfel, la ședință este prezent și președintele Klaus Iohannis, care a venit să le mulțumească liberalilor pentru sprijinul din campania electorală și să le transmită un mesaj post alegeri.

De asemenea, șeful statului le va vorbi liderilor PNL și despre abordarea pe care în viziunea sa ar trebui ca partidul condus de Ludovic Orban să o aibă la guvernare.

Sunt și alte chestiuni pe care liberalii ar trebui să le ia în discuție: proiectul de buget pentru anul viitor, care se anunță o problemă spinoasă, dar și situația din justiție: numirea procurorilor șefi, abrogarea recursului compensatoriu, desființarea secției speciale și amânarea intrării în vigoare a pensionării anticipate a magistraților.