Confidenţialitate

LG lansează noua gamă de televizoare. Beneficiile tehnologiei OLED (P)

LG Electronics (LG) a anunțat lansarea portofoliului său de televizoare pentru anul 2020, inclusiv seria GX Gallery de inspirație artistică, modelele 8K ZX și televizoarele 4K Ultra HD. Lider mondial necontestat în domeniul televizoarelor OLED, LG aduce experiența vizionării și jocurilor video pe noi culmi incitante, pe piața din România.

Consumatorii vor aprecia designul sofisticat al televizoarelor LG premium din 2020, precum și abilitatea acestora de a se integra în orice nou spațiu și de a-i conferi o clasă aparte. Tehnologia OLED continuă să ofere cea mai bună experiență de vizionare, având abilitatea de a controla precis lumina la nivel de pixel pentru a reda cel mai profund negru, cele mai realiste culori și un contrast nelimitat. Forma elegantă a noilor televizoare atrage privirea la fel de mult precum calitatea imaginii redate – un beneficiu al tehnologiei OLED fără egal de la LG.

Cinematograful, la tine acasă

Apreciate pentru capacitatea de a reproduce fidel culorile și viziunea creativă a cineaștilor, televizoarele OLED LG dictează standardul unei adevărate experiențe de cinematograf în sufragerie.

Cele mai recente modele OLED ale companiei au câștigat Premiul pentru excelență din partea Hollywood Professional Association (Asociației Profesioniștilor Hollywoodieni), fiind primele televizoare care oferă un software integrat de calibrare ce operează la nivel hardware.

Și, având suport pentru noile funcții Dolby Vision și Modul Cineastului (Filmmaker Mode) UHD Alliance™, televizoarele LG OLED afișează filmele exact așa cum au intenționat creatorii acestora.

Dincolo de performanța audiovizuală deosebită, noile televizoare OLED și NanoCell oferă acces facil la conținut de calitate din partea furnizorilor mondiali de top, prin intermediul aplicațiilor și serviciilor precum Neflix.

Experiența jocurilor, la un standard superior

Alegerea perfectă pentru jucătorii pasionati, televizoarele LG din 2020 îmbină calitatea superioară a imaginii cu noi funcții de gaming, oferind cea mai incitantă experiență interactivă cu putință. Primul producător care oferă televizoare oficial compatibile cu NVIDIA G-SYNC®, LG lansează peste 10 noi modele OLED ce suportă această tehnologie esențială pentru gaming.

Tehnologia G-SYNC asigură o randare grafică perfectă, captivând și mai mult jucătorii prin adaptarea ratei de refresh a televizorului la numărul de cadre pe secundă a aparatului hardware conectat.

Tehnologia OLED autoemitentă de la LG se folosește de precizia controlului individual al pixelilor pentru a produce imagini de o calitate excepțională, cu lag minim la redare și timp ultrarapid de răspuns – oferind o experiență captivantă de gaming, fără pâlpâirile sau întreruperile întâlnite frecvent pe alte ecrane. Televizoarele OLED și NanoCell de la LG din 2020 suportă standardul HDMI VRR – astfel, LG devine singura marcă de televizoare care oferă compatibilitate cu o varietate largă de dispozitive de Gaming precum plăcile grafice și consolele.

Mai puțină lumină albastră

Televizoarele OLED LG depășesc standardele pentru lumină albastră, flicker și imagini de înaltă calitate.

Modul Eye Comfort ajută la filtrarea luminii albastre pentru a reduce oboseala ochilor.
Odată activat modul de confort al ochilor, ecranul reglează automat temperatura culorilor și reduce tensiunea asupra ochilor.

Ecranul LG OLED a primit oficial certificarea pentru nivelul scăzut de lumină albastră de la compania de certificare a siguranței globale, UL.

În urma testelor, a rezultat că display-ul televizorului OLED emite cu 50% mai puțină lumină albastră față de cele standard, sau cu aproximativ 60% mai puțină lumină albastră comparativ cu un televizor LCD premium de aceeași deimensiune de pe piață.