Les Elephants Bizarres te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Les Elephants Bizarres

Europa FM Live pe Plajă se apropie! Vino şi tu pe 29, 30 şi 31 iulie pe plaja dintre Venus şi Saturn, locul care va aduna zeci de artişti şi unde vom asculta peste 18 ore de muzică live.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Les Elephants Bizarres vor urca pe scena Europa FM Live pe Plajă duminică, 31 iulie.

Până la întâlnirea cu fanii la malul mării, Les Elephants Bizarres lansează invitaţia video pe europafm.ro:

 

Tot duminică, alături de cei de la Les Elephants Bizarres vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Viţa de Vie, Byron, Zdob şi Zdub, Robin and the Backstabbers şi Grimus.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Formaţia de indie-pop-rock Les Elephants Bizarres este completată din 2014 de Enver Mamut şi Tudor Amarandei, care s-au alăturat formulei iniţiale a trupei, cu Ştefan – vocal, Claudiu – tobe şi Mihai – bass.

Dacă în 2007 Les Elephants Bizarres s-a format din “dorinţa de a completa scena muzicală din Sibiu cu elemente de rock modern, rezultând un gen muzical alternativ, ale cărui influenţe principale vin din grunge, punk, desert rock”, între timp a devenit un adevărat fenomen. Les Elephants Bizarres a ajuns să cânte în deschiderea multor artişti internaţionali şi este nelipsită din headlineul multor festivaluri de renume.