Confidenţialitate

Lenny Kravitz şi Alice in Chains vor cânta în deschiderea concertelor trupei Guns N’ Roses

Lenny Kravitz şi grupul Alice in Chains vor cânta în deschiderea concertelor pe care trupa americană Guns N’ Roses le va susţine în vara acestui an în America de Nord, potrivit contactmusic.com.

Turneul nord-american al trupei Guns N’ Roses, care s-a reunit în formula originală la începutul acestui an, se intitulează ”Not In This Lifetime” şi va debuta pe 23 iunie, cu un show pe stadionul Ford Field din oraşul Detroit.

Trupa Alice In Chains va cânta în deschiderea primelor cinci concerte din acest turneu. Aceeaşi trupă a cântat şi în deschiderea concertului pe care Guns N’ Roses l-a susţinut la T-Mobile Arena din Las Vegas, în aprilie.

Lenny Kravitz va deschide patru show-uri ale grupului californian, în perioada 19 – 24 iulie, potrivit site-ului oficial al trupei americane.

Axl Rose, Slash şi Duff McKagan, trei membri din formula originală a trupei Guns N’ Roses, au cântat pentru prima dată împreună după anul 1993, pe 3 aprilie, în cadrul unui show pe care l-au susţinut în clubul Troubadour din Los Angeles.

Apoi, legendara trupă americană a susţinut alte două concerte la Festivalul Coachela şi două concerte în Ciudad de Mexico.

Trupa Guns N’ Roses a confirmat că va susţine în vara acestui an un turneu de amploare, ce va include 20 de concerte pe stadioane din Statele Unite şi Canada.

Turneul grupului Guns N’ Roses a fost intitulat ”Not In This Lifetime” – o aluzie la o frază celebră rostită de Axl Rose. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).