Larry Hagman nu va avea mormânt

Două ceremonii funerare, ambele private, vor fi organizate în memoria actorului, în Texas şi în California, iar apoi ‘familia sa va decide ce să facă cu cenuşa’,

‘Nu va exista un mormânt oficial al lui Larry Hagman‘, a declarat John Castonia, agentul de presă al actorului, pentru Entertainment Tonight.

‘Cenuşa lui va fi răspândită peste tot în lume. Fiul lui călătoreşte mult, iar eu ştiu că Larry va fi mulţumit de această decizie. Cred că membrii familiei sale vor să ridice o statuie în memoria lui Larry, în Dallas. Ar fi un omagiu frumos’, a adăugat John Castonia.

Larry Hagman a devenit cunoscut după ce a interpretat unul dintre rolurile principale din serialul de televiziune ‘Dallas’.

Rolul său, cel al personajului J.R. Ewing, este cel al unui bărbat malefic, care adoră să îşi înşele partenerii de afaceri, dar şi soţia.

Episodul ‘Who Shot JR?’, difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul ‘Dallas’, difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Larry Hagman a murit la vârsta de 81 de ani, vineri, din cauza unui cancer la gât, generat de complicaţiile apărute după cancerul hepatic cu care actorul a fost diagnosticat în urmă cu peste 20 de ani.