Lady Gaga lansează cel mai ciudat parfum

Dacă mirosul nu este atât de scandalos, campania lui de promovare, dar şi numele, compensează din plin şi se înscriu în linia Lady Gaga: şocante şi pline de controverse.

Parfumul lansat de Lady Gaga se numeşte Rahat (titlul original este ‘Scheiße‘, care înseamnă ‘rahat’ în limba germană), având drept coloană sonoră piesa cu acelaşi nume, iar artista spune că l-a creat după ce şi-a amestecat fluidele propriului corp, pentru a avea aroma ‘unei târfe scumpe’, cu miros de ‘sânge, transpiraţie şi spermă’.

După ce aţi citit primul paragraf probabil aţi crezut că Lady Gaga şi-a pierdut de tot minţile. Mai adaugăm că ea îşi promovează parfumul într-o rochie decorată cu gălbenuşuri de ou, pentru ca tabloul să fie complet.

Dar Lady Gaga aplică o reţetă pe care a simţit că se poate baza mereu – scandal şi controverse. Reclama pentruScheiße‘ este în realitate o glumă pentru a-şi pregătii fanii să descopere noul ei parfum ‘Fame’.

Mulţi fani şi jurnalişti nu au gustat gluma sau au ajuns să o ia prea în serios, inclusiv unele siteuri importante şi agenţii de ştiri anunţând că vedeta va lansa un parfum al cărui nume înseamnă ‘rahat’ în limba germană.