Lady Gaga îl copiază pe Justin Bieber

Ambii artişti au avut parte de acelaşi tip de incident nefericit pe scenă, în timpul concertelor pe care le susţineau.

La nicio săptămână după ce Justin Bieber a vomitat pe scenă, Lady Gaga are parte de acelaşi tip de incident. Doar că de patru ori într-o singură seară.

În Barcelona, cântăreaţa, în vârstă de 26 de ani, a început să se simtă rău în timp ce cobora pe o scară din decorul show-ului. Îmbrăcată în acelaşi stil sumar cu care şi-a obişnuit fanii, Lady Gaga a fost văzută oprindu-se pe o treaptă, unde s-a aplecat peste margine cu spatele la public. După aceea, Lady Gaga şi-a continuat coregrafia în timpul melodiei ‘Edge of Glory’, dar a fost nevoită să se mai oprească de încă trei ori pentru a da afară.

În timpul acestor momente stânjenitoare pentru artistă, un dansator a încercat să o acopere pe Lady Gaga dansând astfel încât să mascheze cât mai bine totul.

Aceasta nu este prima oară când interpretei i s-a făcut rău pe scenă, fiind nevoită să întrerupă şi concertul pe care l-a ţinut în august în România ca să poată vomita în afara camerelor de filmat. Atunci ea a vorbit deschis despre probleme la revenirea pe scenă şi şi-a cerut scuze în faţa spectatorilor. De data aceasta, Lady Gaga nu a comentat în niciun fel ce s-a întâmplat.