Lady Gaga: ‘Cum să nu-ți placă în România?’

Lady Gaga a susţinut, joi seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, al doilea concert din cadrul turneului ‘The Born This Way Ball’.

Vineri după-amiază, după ce a plecat de la hotelul Hilton, Lady Gaga s-a dus în Parcul Herăstrău, unde a mâncat o pungă de floricele pe care și-a cumpărat-o personal de la un vânzător din parc. Lady Gaga s-a oprit pe malul lacului, alături de cățelul său Fozzy.

După ce reporterii au întrebat-o despre incidentul de la concert, când a spus că a vomat în culise, artista a declarat că acum se simte bine. Lady Gaga a mulțumit pentru ospitalitatea cu care a fost primită în România, unde a mărturisit că va reveni cât mai rapid.

Cum să nu-ți placă în România? E ca un mic Paris. Le Petit Paris‘, a spus artista. După ce a răspuns scurt câtorva întrebări ale reporterilor, vedeta a oferit restul de floricele din punga sa reporterilor, apoi s-a retras în mașină iar gărzile sale de corp i-au rugat pe jurnaliști să nu o mai urmărească.

În urmă cu puțin timp, Lady Gaga a reconfirmat aprecierile pentru români printr-o postare pe Twitter.

‘Sunt în drum spre Viena. Sunt atât de încântată. România a fost un frumos «mic Paris» şi de-abia aştept să ajung în următorul oraş’, a scris artista.