Confidenţialitate

Marc Anthony, la aniversare | VIDEO

Pe numele real Marco Antonio Muńiz și considerat de Guiness Book of World Records drept cel mai bine vândut artist latino din toate timpurile, Marc Anthony s-a născut la New York, la 16 septembrie 1969, într-o familie modestă de portoricani romano-catolici.

Apreciat pentru vocea sa de tenor și pentru numerele de salsa, cântărețul este multiplu laureat Grammy și a vândut peste 12 milioane de albume în întreaga lume.

Marc Anthony a fost descoperit de producătorul David Harris, când avea doar 12 ani, fiind angajat pentru a cânta pe fundalul unei producții. În timpul sesiunilor de înregistrări i-au fost remarcate calitățile sale de compozitor, și a așa a ajuns să înregistreze “Boy, I’ve Been Told”, un hit care a ajuns în topurile americane.

Marc Anthony și-a început cariera ca vocalist pentru Freestyle music and Underground New York House music acts. Și-a schimbat numele pentru a nu crea confuzie între el și artistul mexican și a lucrat ca backing vocalist pentru Menudo și Latin Rascals.

În 1988, Marc Anthony și-a lansat primul album, intitulat ”Rebel”.

Marc Anthony a jucat și în mai multe producții cinematografice, printre cele mai cunoscute fiind “East Side Story” (1988), “Carlito’s Way” (1993), “Natural Causes” (1994), “Hackers” (1995), “Big Night” (1996), “The Substitute” (1996), “Bringing Out The Dead” (1999), “Man on Fire” (2004), “El Cantante Hector Lavoe” (2007), iar în anul 2010 a jucat în serialul TV, “HawthoRNe”.