La mulți ani, Feli!

Feli Donose împlinește joi 31 de ani, ocazie pentru ca artista să trasmită în mesaj sensibil, în stilul caracteristic: ”Multumesc Feli mică pentru tot ceea ce sunt azi”.

După ce a cucerit mulţi fani cu piesa „Creioane colorate”, Feli a reușit să devină un nume din ce în ce mai cunoscut în muzica românească.

„Creioane Colorate” a fost scrisă chiar de Feli și a fost lansată în octombrie 2015, reușind în aproximativ o lună de zile să adune cele peste 6.000.000 de vizualizări pe YouTube.

”Uitasem de copilul meu interior care se bucură de cele mai simple întâmplări, de detalii aparent mici, și mă transformasem într-un om mare și atât. Este o piesă pentru suflete, nu doar pentru mine, Feli, ci pentru noi toți cei care am uitat să ne bucurăm de copilul interior și ne afundăm doar în treburile de oameni mari”, spune Feli.

La vârsta de 15 ani, Feli, pe numele complet Feli Donose, era atât vocea, cât şi compozitoarea trupei pop-rockAliens. Ulterior, Feli a început să lucreze alături de Edi Schneider, alias Dj Phantom. A mai colaborat cu Grasu XXL, Puya şi Guess Who. A primit o nouă imagine și s-a relansat după ce a participat la Vocea României, în 2014.

Anul trecut, Feli a fost nominalizată la MTV Europe Music Awards pentru cel mai bun interpret român.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS