La doar 13 ani, David Stescu deschide expoziția de fotografie ”Jurnal de fotograf în Spania, Maroc și Gibraltar”

David Stescu are doar 13 ani și de 10 se luptă cu o formă de autism pe care a început să o controleze din ce în ce mai bine cu ajutorul sesiunilor de terapie, dar mai ales al părinților care l-au încurajat să încerce forme alternative pentru integrare și dezoltarea personală. Una dintre aceste forme a fost exprimarea prin artă – prin fotografie.

”David merge la o școală obișnuită și avem mari speranțe în autonomia lui atunci când va fi adult.

Îl încurajăm cât mai mult în pasiunile sale, care sunt legătura sa permanentă cu lumea reală.
Acum doi ani a luat naștere proiectul Jurnal de fotograf, inițiat de Cristina Bazavan și Dragoș Asaftei și susținut de zeci de prieteni din social media și mediul de afaceri.

Cu mare bucurie vă anunțăm că între 15 și 22 noiembrie organizăm, alături de Epson a patra expoziție personală a lui David, găzduită în București. la Centru, pe strada Blănari 21.

Pe 15 noiembrie la 18:30 va avea loc vernisajul expoziției, cu fotografii din Spania, Maroc și Gibraltar, unde am fi onorați dacă ați putea participa”, declară tatăl lui David, Mihai Stescu.

”Îndrăgostit de călătorii, David își dorea de mult timp să refacă o excursie parcursă împreună cu părinții săi atunci când era foarte mic și în același timp să calce pe continentul african.

Visul i s-a îndeplinit și în septembrie s-a bucurat de ultimile zile de vacanță hoinărind prin pensinsula iberică și pe țărmul african al oceanului Atlantic.

Imaginile din frumoasa Andaluzie, Gibraltarul britanic și un fragment din minunatul Maroc au fost surprinse de David atât cu camera sa foto, cât și cu telefonul”, prezintă părintele conținutul expoziției lui David Stescu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS