L. O. Vasilescu, PSD: ‘Se pare că, dintre toţi membrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare

Ministru demisionar al Muncii, social-democrata Lia Olguţa Vasilescu constată ironic, într-o postare pe Facebook, că dintre membrii executvului doar premierul nu ştia de evaluările semestriale.

‘Se pare că dintre toţi membrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern?, întreabă Olguţa Vasilescu.

În opinia sa, premierul Sorin Grindeanu ar fi putut afla măcar de la televizor, din emisiunile în care a fost prezent liderul PSD, Liviu Dragnea.

‘Doar el credea că e pe viaţă în scaunul acela…’, mai scrie Lia Olguţa Vasilescu, referindu-se la premier.

Întrebat în conferinţa de presă de după şedinţa CEx în legătură cu declaraţia Liei Olguţa Vasilescu potrivit căreia toată lumea din partid ştia că este un guvern de tranziţie, Grindeanu a răspuns: “Nu ştiam. Eram în sală când a făcut această declaraţie, cum că toată lumea ştia că este un Guvern de tranziţie, eu nu am ştiut. M-a mirat şi pe mine. Dar probabil că era informată mai bine şi ştia că după cinci luni o să vină un raport de evaluare făcut de domnul Vâlcov”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, miercuri, în unanimitate, retragerea sprijinului politic pentru cabinetul lui Sorin Grindeanu. Premierul a anunţat, miercuri seara, că nu demisioneză pentru moment, aşteptând ca preşedintele să accepte o altă nominalizare din rândurile social-democraţilor.

Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia

CEx al PSD a retras sprijinul politic Guvernului Grindeanu

PSD îi reproșează premierului Grindeanu lipsa măsurilor „revoluţionare”

V. Alexandrescu, USR: PSD este un partid incapabil să exercite guvernarea chiar şi când are majoritatea parlamentară

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS