Confidenţialitate

V. Alexandrescu, USR: PSD este un partid incapabil să exercite guvernarea chiar şi când are majoritatea parlamentară

Vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România, Vlad Alexandrescu susţine că ‘răsturnarea’ guvernului condus de Sorin Grindeanu demonstrează că ‘PSD este un partid incapabil să exercite guvernarea chiar şi atunci când se bucură de o largă majoritate parlamentară”.

‘Până acum câteva zile, PSD şi ALDE repetau ritualic că românii le-au dat prin vot un mandat solid, de peste 50%, pentru a pune în aplicare sacrosanctul program de guvernare. Şi că nu au altă grijă decât să-l aplice cu religiozitate, cu râvnă neobosită şi cu supremă responsabilitate. Aşa ne spunea Liviu Dragnea, după ce ne-a mai spus că-şi asumă întreaga răspundere pentru echipa guvernamentală, aleasă cu atenţie chiar de el. Muncă şi performanţă întru îndeplinirea programului de guvernare ne-a promis Liviu Dragnea, dar acum ne oferă circ, haos şi instabilitate’, a scris Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

‘Românii vor rămâne multă vreme cu imaginea grotescă a acestei zile: un condamnat penal şi un urmărit penal evaluând exigent un guvern de marionete ales chiar de ei cu 6 luni în urmă’, a adăugat vicepreşedintele USR.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, miercuri, în unanimitate, retragerea sprijinului politic pentru cabinetul lui Sorin Grindeanu.