Confidenţialitate

Kobe Bryant, omagiat de Los Angeles Lakers | VIDEO

Echipa L.A. Lakers i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant, legenda echipei care a murit într-un accident de elicopter. Evenimentul a avut loc înaintea partidei pe care Lakers a pierdut-o cu Portland Trail Blazers (scor 119-127).

Responsabilitatea i-a revenit lui LeBron James care, cu lacrimi în ochi, a luat microfonul și s-a adresat publicului.

Îmbrăcat în tricoul lui Kobe, James a citit numele celor nouă persoane ce și-au pierdut viața în teribilul accident de elicopter petrecut duminică, după care a renunțat la discursul pregătit și a preferat să vorbească liber mulțimii: ”Națiune Lakers, nu ar fi corect să citesc discursul de pe această hârtie, așa că voi vorbi din inimă. Aceasta este sărbătoarea a 20 de ani de sânge, sudoare, lacrimi, accidentări, ridicări, căzături, ore nesfârșite, determinarea de a fi la fel de bun cum a putut fi el”.

”În această seară, noi îl omagiem pe băiatul care a venit aici la 18 ani, s-a retras la 38 de ani şi a devenit, probabil, cel mai bun tată pe care l-am văzut în ultimii ani. Voi căuta, alături de colegii mei, să perpetuăm moştenirea sa, nu doar în acest an, ci pe întreaga perioadă în care vom putea continua să jucăm baschet, pe care îl iubim, pentru că acest lucru îşi dorea şi Kobe Bryant”, a continuat LeBron James.

La ceremonia omagială a luat parte și Usher, care a intonat cântecul ”Amazing Grace”, dar și Wiz Khalifa și Charlie Puth, care au interpretat melodia ”See You Again”.