Confidenţialitate

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul ministru al Sănătății: Să se integreze în echipa guvernamentală

Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a depus jurământul la Palatul Cotroceni și a preluat astfel mandatul ministerial, după ce Vlad Voiculescu a fost demis, săptămâna trecută, din post. Cu această ocazie, președintele Klaus Iohannis i-a transmis Ionei Mihăilă să aibă putere de muncă dar, mai ales, să se integreze în echipa guvernamentală.

„Preluați astăzi un minister foarte complicat, într-o perioadă foarte dificilă de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes, să vă integrați în echipa guvernamentală”, a declarat Klaus Iohannis.

„Cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine. Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat. Iar coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică. Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie”, a mai spus șeful statului.

Foto/Video: Presidency.ro