Confidenţialitate

Kevin Spacey răspunde noilor acuzații în stilul rolului din House of Cards – VIDEO

În bucătăria casei sale, cu un șorț având pe Moș Crăciun imprimat pe el, Kevin Spacey răspunde noilor acuzații în stilul rolului pe care l-a jucat în serialul ”House of Cards”.

“Tu nu ai crede ce e mai rău fără a avea dovezi, nu-i aşa? Tu nu te-ai grăbi să judeci fără avea fapte, nu? Ai făcut-o? Nu, tu nu. Eşti mai deştept de atât”, spune Kevin Spacey la începutul monologului său.

Postat pe pagina lui de Facebook la scurt timp după ce s-a aflat că actorul Kevin Spacey va fi pus sub acuzare pentru agresarea sexuală şi vătămarea unui minor , clipul a primit aproape 40.000 de reacții pozitive în doar câteva ore și peste trei milioane de vizualizări.

Kevin Spacey s-a rretras din viaţa publică după un val de acuzaţii de abuz sexual care i s-au adus la sfârşitul anului trecut.

În luna octombrie 2017, Kevin Spacey a făcut public faptul că este homosexual, după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când avea doar 14 ani.

De asemenea, actorul a fost acuzat că a încercat să violeze un tânăr de 15 ani. Acum el se confruntă cu noi probleme, fiind pus sub acuzare pentru agresarea sexuală şi vătămarea corporală a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV. Kevin Spacey va avea prima audiere pe 7 ianuarie 2019, la o instanţă din Nantucket.

https://www.facebook.com/KevinSpacey/videos/236120497319049/