Confidenţialitate

Kelemen Hunor: Să-mi spună cineva mie că nu mai are nevoie de mine mai departe, dar să fie corect, direct și curajos. Nu mi-a zis nimeni așa ceva până acum | VIDEO

Kelemen Hunor spune că va merge în continuare la negocierile pentru viitorul Guvern, care va fi condus de social democrați.

Nicolae Ciucă a anunțat că-și va depune mandatul vineri – așa cum prevede protocolul Coaliției – iar președintele Klaus Iohannis este optimist că până la 30 mai viitorul Executiv va putea depune jurământul la Cotroceni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Nu este nicio supărare în politică. Trebuie să stai în fața celuilalt și să spui <<Uite care este treaba: noi acum vrem să continuăm în doi și eu înțeleg acest lucru. Dar să faci în așa fel încât să se simtă celălalt inutil sau chiar umilit nu este stilul meu>>”, a spus Kelemen Hunor la Europa FM.

Ioana Ene Dogioiu: Așa vă simțiți? Inutili și umiliți?

Kelemen Hunor: „În acest moment nu mă simt inutil că am făcut treabă, dar să-mi spună cineva mie că <<Nu am nevoie de tine mai departe>> – eu înțeleg. Dar să fii corect, direct, curajos și cu asta basta. Nimeni nu mi-a zis până la această oră așa ceva”.

Urmărește aici întreaga emisiune „Piața Victoriei”

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Kelemen Hunor ar putea ceda Ministerul Dezvoltării dacă UDMR ar primi un portofoliu la fel de important, cum ar fi Energia. „Acolo am avea și om. Se poate” | VIDEO