Confidenţialitate

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, se va retrage din funcție la finalul sezonului | VIDEO

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, se va retrage din funcție la finalul sezonului, scrie BBC. Acesta a spus că „nu mai are energie”.

Klopp a fost numit în octombrie 2015, iar contractul său urma să fie valabil până în 2026. El a câștigat Liga Campionilor în 2019 înainte de a conduce Liverpool la primul titlu de campionat din ultimii 30 de ani în 2019-20.

 

„Am anunțat clubul încă din noiembrie”, a declarat Klopp, care și-a anunțat decizia cu echipa sa în fruntea Premier League.

„Pot să înțeleg că este un șoc pentru mulți oameni în acest moment, când auzi asta pentru prima dată, dar, evident, pot să o explic – sau cel puțin să încerc să o explic.

Iubesc absolut totul la acest club, iubesc totul la oraș, iubesc totul la suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau.

Sunt, cum să spun, în criză de energie. Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să anunț asta la un moment dat, dar sunt absolut bine acum. Știu că nu pot să fac treaba asta din nou și din nou și din nou și din nou.

După anii pe care i-am petrecut împreună și după tot timpul pe care l-am petrecut împreună și după toate lucrurile prin care am trecut împreună, respectul a crescut pentru voi, dragostea a crescut pentru voi și cel puțin vă datorez adevărul – și acesta este adevărul”, a declarat Jurgen Klopp, transmite BBC.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Novak Djokovic a pierdut semifinala de la Australian Open. Oponentul lui, Jannik Sinner, devine cel mai tânăr finalist la simplu la Melbourne | AUDIO