Confidenţialitate

Novak Djokovic a pierdut semifinala de la Australian Open. Oponentul lui, Jannik Sinner, devine cel mai tânăr finalist la simplu la Melbourne | AUDIO

Novak Djokovic a pierdut în semifinala de la Australian Open în fața jucătorului italian – Janik Sinner. Sârbul câștigase ultimele 33 de meciuri disputate până acum la antipozi. Janik Sinner devine cel mai tânăr finalist la simplu la Melbourne de la Novak Djokovic în 2008.

Jannik Sinner l-a învins pe Nole în patru seturi 6-1, 6-2, 6-7 (6/8), 6-3. Italianul în vârstă de 22 de ani locul patru în clasamentul ATP, s-a impus după trei ore şi 22 de minute de joc în faţa sârbului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Visul lui Djokovic de a cuceri al 25-lea trofeu nu s-a împlinit încă

În conferința de presă organizată după meci Novak le-a spus jurnaliștilor că acesta „nu este începutul sfârșitului”.

Visul lui Nole de a cuceri al 25-lea său trofeu de Grand Slam nu s-a îndeplinit încă. De menţionat că aceasta este a treia victorie obţinută de Jannik Sinner în ultimele patru confruntări cu Novak Djokovic. Sârbul a cucerit în carieră 10 titluri la Australian Open.

Jannik Sinner devine cel mai tânăr finalist la simplu masculin la Australian Open de la momentul în care Novak Djokovic s-a calificat în 2008.

Foto: Facebook / Australian Open