Confidenţialitate

Julius Meinl. Experiența cafenelei vieneze la tine acasă (P)

O ceașcă cu cafea Julius Meinl te transpune în Viena, fie și doar pentru câteva momente, pentru a trăi experiența culturii cafenelei vieneze.

Produsele Julius Meinl sunt disponibile pe rafturile marilor lanțuri de hypermarket-uri din toată țara, dar și online. Gama de retail include 6 sortimente de capsule de cafea, 6 sortimente de cafea boabe și 4 de cafea măcinată. Capsulele de cafea compostabile acasă sunt disponibile în următoarele variante pline de gust și aromă: Espresso Crema, Lungo Classico, Ristretto Intenso, Espresso Delizioso, Lungo Forte și Espresso Decaffeinato. Dintre acestea, Espresso Crema este sortimentul preferat de consumatori.

Capsulele de cafea Julius Meinl ce poartă ștampila ‚Back-to-nature’ pot fi achiziționate din marile lanțuri de hypermarket-uri, precum și online. Capsulele sunt compatibile Nespresso®* și au acum un nou ambalaj inovator: realizat din resurse regenerabile, nu conține aluminiu, iar aroma este păstrată prin sigiliul special care protejează cafeaua de oxigen. Mai mult, capsulele pot fi aruncate direct la coș după utilizare.

„Ne-am dorit să le oferim consumatorilor chiar și mai mult într-o singură capsulă – gust, aromă, calitate – dar și posibilitatea de a crește gradul de sustenabilitate acasă. De aceea, am relansat gama de capsule 100% biodegradabile într-un nou ambalaj inovator și mai prietenos cu natura, care nu produce deloc deșeuri după utilizare.

Capsulele pot fi aruncate la coș sau în compost după ce sunt folosite, fără grijă sau vinovăție.” – Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl România. Calitate vieneză din surse regenerabile. Julius Meinl: 0% stres, 0% risipă, 100% sustenabilitate.