Confidenţialitate

Johnny Depp, filmul “Furious 7” și Ellen DeGeneres, principalii câștigători ai People’s Choice 2016

Actorul Johnny Depp, filmul “Furious 7” și prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres sunt marii câştigători ai galei People’s Choice Awards, organizată miercuri seară, la Los Angeles, informează Reuters.

Johnny Depp, care a fost ales “actorul preferat într-un film dramatic”, a spus spectatorilor prezenţi la eveniment că a avut parte de “o carieră foarte bizară pentru un actor”.

Depp, care a suferit mai multe eşecuri de box office după ce a jucat în seria de succes “Piraţii din Caraibe”, s-a adresat în special fanilor săi: “Vă mulţumesc şi apreciez foarte mult faptul că mi-aţi rămas alături”.

Vin Diesel, actorul principal din ”Furious 7”, a susţinut un discurs emoționant în momentul acceptării premiului aferent categoriei ”filmul preferat”. Acesta a vorbit despre dificultatea de a-şi relua cariera după moartea colegului său Paul Walker.

Ellen DeGeneres, prezentatoarea emisiunii ”The Ellen DeGeneres Show”, a primit un premiu umanitar pentru activitatea ei dedicată mai multor cauze precum copiii defavorizați, mediul, drepturile animalelor și problemele de sănătate.

Alți câștigători ai galei de miercuri seara au fost Dakota Johnson, interpreta rolului principal feminin din filmul “50 Shades of Grey”, care a fost desemnată “actriţa preferată dintr-un film dramatic”, Sandra Bullock, aleasă ”actrița de film favorită”, “The Big Bang Theory”, desemnat ”serialul de comedie preferat” și “Grey’s Anatomy”, câștigător la categoria ”serialul dramatic preferat difuzat de un post de televiziune”.

Lista principalilor câștigători ai People’s Choice Awards:

”Furious 7”, ”filmul preferat” și ”filmul de acțiune preferat”
Sandra Bullock, ”actrița preferată”
Channing Tatum, ”actorul preferat”
Chris Hemsworth, ”actorul preferat într-un film de acțiune”
Shailene Woodley, ”actrița preferată într-un film de acțiune”
”Pitch Perfect 2”, ”filmul de comedie preferat”
Kevin Hart, ”actorul de comedie preferat”
Melissa McCarthy, ”actrița de comedie preferată”
”The Martian”, ”filmul dramatic preferată”
Johnny Depp, ”actorul preferat într-un film dramatic”
Dakota Johnson, ”actrița preferată într-un film dramatic”
”The Big Bang Theory”, ”serialul de comedie preferat”
”Grey’s Anatomy”, ”serialul dramatic preferat”
Title (Meghan Trainor), ”albumul preferat”
”The Voice”, ”emisiunea-concurs preferată”

Premiile People’s Choice sunt acordate pe baza voturilor fanilor și cuprind categorii care acoperă filmul, serialele de televiziune și muzica.

Foto: Everett Collection/Shutterstock.com