Confidenţialitate

Jean-Claude Van Damme dansează pe o melodie românească | VIDEO

Jean-Claude Van Damme și-a încântat fanii cu mișcările de dansator, într-un live publicat pe pagina sa de Facebook, în care dansează pe melodia „Save Me”, compusă de Randi și de Marius Moga.

Fanii din toată lumea au comentat încântați prestația actorului și mișcările sale de kickboxing, recunoscând inclusiv coloana sonoră.

La fel de impresionați de alegerea faimosului actor de origine belgiană s-au arătat și cei doi artiști români.

„E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!”, a spus Randi.

„Mi se pare foarte tare ca, după 12 ani de când a fost lansată, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul”, a adaugat Marius Moga.

Piesa „Save Me” a fost lansată în urmă cu 12 ani și a cucerit nu doar România, ci întreaga Europă.

https://www.facebook.com/JCVDworld/videos/323567982392305/?__cft__[0]=AZX9IEUPPmNtP0oe8t_dcRwWcR_y7eGRHgkYnIn6-voVsj1kx1W5c4G39ay4fIkHyvFQW_v03CaCFqCWd-twceeu4aWIq3dHnBeLNTGw9qNl8n96Om9cPdAXy4ZP-n7liTq6e-d3saub7UA4WL88Q0QueSFLovTWs4prrpIK2s69OQ&__tn__=%2CO%2CP-R

Foto: captură video