Janet Jackson: ”Nu am cancer”

Cântăreața Janet Jackson a anunțat, pe rețelele de socializare, că nu suferă de cancer, dorind să elimine speculațiile apărute după întreruperea turneului său mondial pentru o intervenție chirurgicală, potrivit 7sur7.be.

Janet Jackson a postat pe contul de Twitter un clip cu o durată de două minute în care artista intrepretează piesa “The Great Forever”, urmat de un mesaj personal menit să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate.

“Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer. Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa și, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate””, a scris Janet Jackson, fără să menționeze totuși motivul medical pentru care a întrerupt turneul “Unbreakable”.

Înainte de Crăciun, Janet Jackson a fost nevoită să îşi amâne turneul de promovare al albumului “Unbreakable”, aparent din cauza problemelor pe care le are cu vocea, aceasta declarând că are nevoie urgent de o operaţie chirurgicală.

Partea europeană a turneului cântăreței este programată să înceapă pe 30 martie, în Marea Britanie.

“Unbreakable”, apărut pe 2 octombrie, este cel de-al 11-lea album de studio al cântăreţei americane Janet Jackson şi, totodată, primul disc lansat de artistă după materialul discografic “Discipline”, din 2008.

Albumul reprezintă primul proiect muzical al artistei americane realizat în colaborare cu noua ei casă de discuri, Rhythm Nation, o divizie a grupului BMG.

Foto: Everett Collection/Shutterstock.com