Iris promite în 2013 primul album în noua formulă

Nelu Dumitrescu şi noul solist al trupei Iris,Toni Şeicărescu, au venit azi în studioul Europa FM, la Deşteptarea, pentru a lansa prima piesă a trupei în noua formulă- ‘E magic’.

Trupa a început deja filmările pentru videoclipul primei piese, ‘E magic’, cu Toni Şeicărescu solist, pe care au lansat-o astăzi la Europa FM, în emisiunea ‘Deşteptarea’.

După 3 luni cu un nou solist, Nelu Dumitrescu spune că se simte ca şi când ar lua-o de la început. Uitându-se în urmă, crede acum că erau ‘ un pic prăfuiţi‘ şi se gândeşte că noua formulă este o bună ocazie să-şi revină.

Despre plecarea lui Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu a refuzat să dea un răspuns concret: ‘Nu sunt ziaristul sau purtătorul lui de cuvânt, dar l-am auzit la televiziuni spunând că vrea să se stabilească în Germania şi să cânte din când în când.’

Întrebat de Vlad Petreanu dacă îşi mai vorbesc, Nelu Dumitrescu a răspuns: ‘Nu, nu mă interesează persoana respectivă. Când am făcut formaţia Iris, nu am făcut-o pentru un solist anume.’

În formula nouă a trupei Iris, cei 5 au avut deja primul spectacol.

A fost neaşteptat de bine, a intra dintr-o dată în miezul problemei, cu o formaţie mare, uriaşă, e o responsabilitate, e o piatră de încercare‘ , povesteşte Toni Şeicărescu.

În ceea ce priveşte reacţia publicului dupa 30 de ani în care Cristi Minculescu a fost solist, Nelu Dumitrescu este optimist, crede că oamenii se vor obişnui şi că piesele contează.

Videoclipul primei piese, lansate astăzi în ‘Deşteptarea’, va fi gata peste o săptămână, iar la toamnă va fi gata primul album. Despre piesa lansată astăzi, Nelu Dumitrescu spune că este ‘ hitoasă şi lentă, pentru radio‘, însă avertizează că următoarele ‘vor fi dure’.