Irina-Margareta Nistor despre SFR: „Să vă luați o săptămână liberă după, ca să vă refaceți” – VIDEO

Comentând programul încărcat al SFR 2016, atât în cadrul evenimentului central cât și cele organizate în paralel, Irina-Margareta Nistor îi avertizează pe participanți că vor avea ce vedea, dar și niște zile pline.

„Să vă luați o săptămână liberă după, ca să vă refaceți”, glumește Irina-Margareta Nistor  în timpul interviului acordat Europa FM imediat după conferința de presă în cadrul căreia a fost introdus oficial programul Serile Filmului Românesc 2016.

Unul dintre evenimentele speciale ale festivalului Serile Filmului Românesc, este reîntâlnirea publicului cu proiecțiile de pe casete VHS, cu filmele străine, dublate în limba română de Irina-Margareta Nistor, în incinta Muzeului Național al Literaturii, la Galeriile Pod-Pogor, pe 6, 7 și 8 mai.

Programul festivalului Serile Filmului Românesc aduce în atenție filmele în care actorul Mircea Diaconu a jucat roluri însemnate, prin care publicul cinefil s-a regăsit în anumite momente încercate de vremuri și regimuri politice.

Actorul se va reîntâlni la Iași, între 4 și 8 mai, cu prieteni și colegi de pe platourile de filmare a el filmelor propuse în cadrul Serilor Filmului Românesc.

FOTO: Radu Cristian Nema (Rock House Events)

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS