Confidenţialitate

Investiţii în Comuna Jilava: 250.000 de euro pentru un parc fără gazon (AUDIO)

”Aşezarea din epoca traco-geto-dacică a scos la lumină vestigiile unei culturi caracteristice epocii eneolitice (calcolitice).

Trăsăturile dominante ale acestei culturii sunt ceramica pictată cu grafit, aşezările de tip tell (măguri alcătuite din resturi de lipitură arsă ale locuinţelor şi din rămăşiţe de tot felul, corespunzătoare mai multor aşezări neolitice suprapuse, distruse prin foc) şi reprezentările plastice realizate din lut sau os” se arată pe site-ul de promovare al comunei Jilava. Potențialul turistic al zonei a fost simțit de autorități, care au și început planurile.

Aceeaşi primărie a Comunei Jilava care a dat 250.000 de euro pentru un parc fără gazon a mai alocat şi 15.000 de euro pentru pictura unui gard.

Banii ar fi fost investiţi pentru peste 2.000 de arbuşti, dar acum Curtea de Conturi constată că sunt doar 32 și că au fost cheltuiţi 15.000 de euro pentru un gard pictat al bisericii şi peste 50.000 euro pentru două panouri turistice. Totul ilegal, după cum spune Curtea de Conturi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.