Interviu cu o soacră de succes, Ileana Stana Ionescu. De 100 de ori pe scenă, cu sala plină!

Liliana Nicolae a întrebat-o pe Ileana Stana Ionescu – în rolul Soacrei, în piesa ‘Micul infern’, cum ajunge un spectacol să se joace de 100 de ori?

Cum ajunge un spectacol de teatru să se joace de 100 de ori? Asta chiar e o performanţă! E vorba de piesa ‘Micul infern’ se joacă mâine pentru a suta oară, la Teatrul Naţional Bucureşti.

Îndrăgita piesă a dramaturgului Mircea Ştefănescu este o comedie de familie despre valori neperisabile, dar şi despre dificultatea păstrării unei relaţii de-a lungul unor decenii. Un subiect la ordinea zilei, într-o poveste de la 1948. O piesă cu costume de epocă despre noi, cei de azi şi comicele situaţii prin care un cuplu poate să treacă străbătând infernul conjugal.

În rolurile principale: Ileana Stana Ionescu , Rodica Popescu Bitănescu – soacra, Ilinca Goia – soţia, Liviu Lucaci – soţul, Marius Rizea – doctorul, Dragoş Stemate – curtezanul, Daniel Badale – ordonanţa, Fulvia Folosea – secretara (regizor-Mircea Cornişteanu, scenografia-Clara Labancz),

Liliana Nicolae a întrebat-o pe Ileana Stana Ionescu – în rolul Soacrei, în piesă – cum ajunge un spectacol să se joace de 100 de ori?