Informare meteo de nopți geroase și brumă. La munte se întorc ninsorile

Nu renunțăm încă la hainele de iarnă!  Vremea se răcește în următoare zile, iar în zonele de munte revin chiar ninsorile.

Nopțile vor fi geroase cu temperaturi care vor coborî spre minus 9 grade celsius – în special în nordul, centrul şi estul ţãrii, dar şi în zonele de deal din sud.

ANM a emis o informare meteo de vreme friguroasă și brumă care intră în vigoare marți dimineață  la ora 6 și expiră vineri,  la aceeași oră.

Meteorologul Gabriela Băncilă spune că nopțile vor fi geroase.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vremea va deveni mai rece decât ar fi normal pentru această dată, pe parcursul nopților așteptăm să se înregistreze temperaturi predominant negative, până la -9 grade în dimineața zilei de joi, în partea de est a Transilvaniei. Totodată, precipitațiile ce își vor face apariția în cursul zilei de marți vor fi destul de slabe cantitativ, dar acestea vor fi mixte în regiunile nordice – adică ploaie, lapoviță și ninsoare, în timp ce la munte vorbim despre ninsori, numai despre ninsori”, a spus meterologul Gabriela Băncilă.

Așa cum spuneam, se va produce brumă în cea mai mare parte a țării.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În intervalul menţionat, valorile termice vor fi în scãdere, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã. Pe parcursul nopţilor se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumã în cea mai mare parte a teritoriului, dar îndeosebi în nordul, centrul şi estul ţãrii şi în zonele deluroase din sud.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS