Incident la un centru comercial din Focșani: Un bărbat a fost rănit, în urma exploziei unui telefon mobil

Un tânăr de aproximativ 30 de ani a fost rănit, în această după-amiază, într-un centru comercial din Focșani, după ce un telefon mobil ar fi explodat.

Autoritățile au anunțat că în urma acestui incident a fost anunțată și echipa pirotehnică din cadrul SRI, care este în acest moment prezentă la locul deflagrației.

Sute de persoane au fost evacuate. Se vorbește despre o posibilă deflagrație, însă deocamdată nu se știe exact ce s-a întîmplat. Cert e că planșeul dintr-una din sălile cinemografului din mall a căzut, iar plafonul e distrus aproape în totalitate. Echipa pirotehnică a SRI este prezentă la fața locului și scanează întreaga zonă.

Bărbatul a ajuns la spital cu răni la nivelul feței. El ar fi fost rănit, cel mai probabil, de o bucată de planșeu desprinsă din apropierea cinematografului din Carrefour Focșani.

Potrivit unor martori prezenți la fața locului, tavanul s-ar fi dărâmat din cauza exploziei unor bombe artizanale, însă autoritățile nu confirmă pentru moment această informație.

Persoana preluată de ambulanță, care prezenta răni la nivelul feței, era conștientă și ar fi declarat că ar fi explodat un telefon mobil, ulterior revenind însă și spunându-le medicilor că nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Sute de persoane au fost evacuate din mall, iar zona a fost securizată.

La fața locului a ajuns și echipa pirotehnică a SRI, care cercetează întreaga zonă. Din primele informații, singurul lucru cert e că planșeul dintr+una din sălile de cinema ar fi distrus în proporţie de 80 la sută, fără să se ştie însă de ce s+a dărîmat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS