Confidenţialitate

Ilie Năstase: Fără spectatori, Roland Garros nu are rost

Ilie Năstase crede că turneul de la Roland Garros nu ar trebui să se joace, dacă în tribune nu vor fi spectatori.

Fostul mare tenismen român crede că și în Liga 1 va fi plictiseală mare la meciurile care se vor disputa fără fani în tribune.

Turneul de la Roland Garros se va juca în perioada 27 septembrie – 4 octombrie, iar directorul general al Federației Franceze de Tenis, Jean-Francois Vilotte, a spus că va face tot posibilul ca aceasta să se joace cu spectatori.

Ilie Năstase a declarat și că meciurile de fotbal din Germania, disputate fără fani în tribune, nu au niciun farmec și că va fi plictiseală și în Liga 1.

Eu aş merge la Roland Garros dacă se joacă. Oricum numai cu spectatori trebuie să se joace, altfel mai bine să procedeze ca Wimbledon şi să-l anuleze. Dacă e fără spectatori, nu are niciun rost. Mă uitam şi eu la meciurile din Germania şi nu au niciun farmec. Dacă e plictiseală la ei acolo, vă daţi seama la meciurile din Liga 1 de la noi ce plictiseală o să fie. Şi ei se tot grăbesc să joace”, a declarat Ilie Năstase.

Fostul lider ATP a precizat că sportivii nu au nevoie de multe săptămâni de antrenament pentru a reveni la forma fizică de dinaintea epidemiei.

Simona Halep s-a antrenat în toată această perioadă, dar problema este la jocul cu racheta, nu forma fizică. La fel ca la fotbal, condiţie fizică poţi face şi în casă, pe bicicletă, dar cu mingea e mai greu că nu ai unde. Eu cred că îşi revin repede, într-o săptămână, două”, a mai spus Ilie Năstase.