Confidenţialitate

Ialomița: Planul roșu de intervenție a fost activat în urma unui accident grav pe DN2 E85, la Sinești. 4 oameni au murit și 5 au ajuns la spital | AUDIO

În Ialomița a fost activat astăzi planul roșu de intervenție, în urma unui accident grav produs pe DN2 E85, la Sinești. 4 oameni au murit, iar alți 5 au ajuns la spital în urma accidentului în care au fost implicate 3 autoturisme.

Trei autoturisme, înmatriculate în Ialomița, Dâmbovița și Buzău, au fost implicate într-un accident pe șoseaua morții, așa cum mai este supranumit DN2 E85, drum pe care anual sunt înregistrate printre cele mai multe victime din țară care își pierd viața în accidente.

Accidentul s-a produs la Sinești, în județul Ialomița, pe porțiunea marcată în sistem 2+1, considerată mai sigură decât ceea ce e în prezent DN2: un drum cu o bandă de mers pe sens, și un acostament lat, folosit de șoferi ca primă bandă.

Nu se știe deocamdată cum s-a produs accidentul și cine e vinovat, cert e că unul dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație și a ajuns pe contrasens.

Bilanțul: 4 persoane au murit și 5 au fost răniți

Bilanțuil e dramatic: 4 oameni au murit, iar alți 5 au fost răniți. 3 dintre ei, printre care și un copil de 8 ani, au ajuns la spitale din București, iar alte două victime au fost transportate la spitalul din Urziceni.

Timp de 2 ore, la nivelul județului Ialomița a fost activ planul roșu de intervenție, ceea ce a presupus mobilizarea mai multor ambulanțe la locul accidentului, inclusiv mașini SMURD de la ISU București – Ilfov.

Poliția urmează să stabilească exact cum s-a produs cel mai grav accident din Ialomița din acest an.

Sursa foto: ISU Ialomița

Citește și: VIDEO. Momentul în care racheta rușilor lovește mallul din Kremenciuk și explodează

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.