Holograf prezintă “Vedere de la Costinești”

După 39 de ani de carieră, trupa Holograf pune în scenă spectacolul “Vedere de la Costinești”, pe 20 martie, ora 19.00, la Sala Palatului din București.

Se anunță o incursiune muzicală în lumea cea fericită a primelor iubiri, a vacanțelor de vară la mare, a weekend-urilor rebele cu iz de rock și nopți fără sfârșit, pline de poezie și romantism incurabil și inconfundabil, marca Holograf.

Astfel, timp de două ore, fanii Holograf vor călători prin toate etapele și influențele muzicii legendarei trupe, care va aduce pe scenă și piesele devenite hituri incontestabile, cum ar fi “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cât de departe” și “Nu mai e timp”.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în trend, publicul lor bucurându-se în aceeasi măsură atât de melodiile de început ca “Singurătatea astronautului YX57” sau de rock-ul rebel din “Banii vorbesc” și “Știu cine sunt”,dar șide emoția unor melodii ca “N-am iubit pe nimeni”, “Ți-am dat un inel” sau “Deschide-mi inima”.

Biletele pentru spectacolul Holograf – “Vedere de la Costinești” se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua magazinelor Germanos și online, pe iabilet.ro.