Holograf ia pauză pentru o perioadă nedeterminată

Trupa Holograf a anunţat azi că nu va mai concerta.

Edi Petroşel, toboşarul formaţiei Holograf, a declarat pentrub agenţia de ştiri MEDIAFAX, că formaţia a decis să suspende cele două concerte pe care trebuia să le susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 şi 26 februarie 2013, după ce le amânase şi pe cele din 22 şi 23 octombrie, din cauza problemelor de sănătate ale lui Dan Bittman.

‘Vom suspenda concertele până suntem siguri că Dan va putea cânta. Trebuie să avem certitudinea 100% că se vor putea ţine la cel mai înalt nivel’, a declarat Edi Petroşel.

El a precizat că cele două concerte se vor desfăşura cel mai probabil în cursul anului 2013.

După ce concertele trupei Holograf ‘Cât de departe’ au fost reprogramate pentru 25 şi 26 februarie 2013, atât formaţia, cât şi echipa acesteia au decis să amâne şi aceste două date până la recuperarea completă a solistului Dan Bittman.

Într-un comunicat remis Europa FM de Media Pro Music, casa de discuri care reprezintă trupa Holograf, se precizează că ‘trupa Holograf îşi suspendă activitatea concertistică până la recuperarea completă a lui Dan Bittman’.

‘Dragi prieteni, trupa Holograf a decis să suspende atât spectacolele din 25 şi 26 februarie 2013 de la Sala Palatului, cât şi activitatea concertistică până când vocea a lui Dan va reveni în totalitate la normal.

Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru suportul moral, pentru mesajele de încurajare şi dovezile de prietenie şi îi asigurăm că am luat această decizie cu gândul de a nu-i dezamăgi.

Vrem să urcăm din nou pe scenă doar atunci când vom fi siguri că spectacolul nostru va fi la fel de dinamic şi de expresiv ca întotdeauna.

Vor fi câteva luni de aşteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toţi că această pauză să fie cât mai scurtă şi să ne revedem sănătoşi anul viitor, pe care vi-l dorim şi vouă cât mai bun’, a declarat echipa Holograf.