Confidenţialitate

HOCHEI: CSM Galați riscă excluderea din campionat, după ce a intrat pe teren cu jucători pozitivi

Echipa de hochei CSM Galați riscă să fie exclusă din campionat, după ce a jucat un meci cu Steaua având pe teren mai mulți jucători infectați cu SARS-CoV-2.

Decizia de sancționare este așteptată de la Federația Română de Hochei pe Gheață.

Săptămâna trecută, hocheiștii de la CSM Galați aveau programată în campionatul intern o dublă confruntare cu Steaua București, pe teren propriu.

Miercuri, primul meci s-a disputat între cele două formații, deși echipa gălățeană nu a prezentat rezultatele testelor pentru Covid-19, așa cum prevăd protocoalele în vigoare.

Incredibil este faptul că oficialii federali delegați la meci au permis desfășurarea partidei fără să existe jurnalul de vaccinări la zi al fiecărei echipe.

Al doilea meci dintre CSM Galați și Steaua București a fost amânat, după ce gruparea gălățeană a anunțat că 11 jucători care evoluaseră pe teren cu o zi înainte și antrenorul principal sunt infectați cu SARS Cov 2.

Există informații că staff-ul echipei din Galați ar fi știut rezultatele testelor Covid cu puțin timp înaintea primului meci cu Steaua, însă nu le-ar fi făcut cunoscute oficialilor federali.

Acum, CSM Galați riscă sancțiuni dintre cele mai dure, pornind de la pierderea meciului cu Steaua la masa verde, cu 0 la 3, până la excluderea din toate competițiile interne cel puțin acest sezon.