Guvernul a decis înființarea a 31 de staţiuni balneare de interes naţional pentru care alocă 310.000.000 lei în 2019

Viorica Dăncilă a anunțat, vineri seara, că ”în această ordonanţă am propus înfiinţarea unui fond privind dezvoltarea a 31 de staţiuni balneare de interes naţional pentru care vom aloca suma de 310 milioane lei în anul 2019″.

Decizia a fost confirmată și de ministrul Eugen Teodorovici în declarația de presă făcută la finalul ședinței de Guvern. Sursele de unde se finanțează acest proiect și care sunt obiectivele sale concrete, rămân însă un mister. Singurul răspuns al guvernanților fiind ”de la buget”.

”Scopul acestui program este de a reabilita, moderniza tot ce ține de partea de infrastructură de acces a acestor puncte de interes național. De asemenea, prin acest programul statul sprijină aceste proiecte într-o proporție de 50% din cheltuielile eligibile prevăzute în această ordonanță de urgență”, sunt detaliile furnizate de ministrul de finanțe,  Eugen Teodorovici.

Viorica Dăncilă a anunțat vineri că adoptă Ordonanța de Urgență care a făcut deja mai multe valuri în economia românească.

La o zi după ce Ministerul de Finanțe anunțase planurile legate de această OUG, Bursa de Valori din București a cunoscut cea mai neagră zi a sa din istorie din cauza unui eveniment intern. În ciuda acestor semnale, Guvernul și-a continuat planurile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS