Guns N’ Roses, reunită mai devreme decât anunţase iniţial – VIDEO

Trupa Guns N’ Roses, alături de Slash şi Duff McKagan, a anunţat că va susţine două concerte, înaintea festivalului Coachella Music & Arts din California, pe Las Vegas Arena, pe 8 şi 9 aprilie, scrie revista Rolling Stone.

Anunţul a fost făcut pagina de Facebook a formaţiei printr-un videoclip, cu o durată de 30 de secunde, intitulat „Welcome back to the jungle!”, în care Axl Rose interpretează piesa „Welcome to the Jungle”, alături de Slash şi Duff McKagan.

La începutul lunii ianuarie, Guns N’ Roses a confirmat faptul că va urca pe scena festivalului Coachella într-o formulă care îi include pe solistul Axl Rose, chitaristul Slash și basistul Duff McKagan. Festivalul Coachella se va desfășura timp de două weekenduri, între 15 – 17 aprilie și 22 – 24 aprilie, în oraşul Indio din California.

Ultimul show în care Axl Rose, Slash și Duff McKagan au cântat pe aceeaşi scenă a avut loc acum mai bine de 20 de ani, pe 17 iulie 1993, la River Plate Stadium, în Buenos Aires.

Guns N’ Roses domina scena muzicală mondială la sfârșitul anilor ’80 cu albumul „Appetite for Destruction”, care rămâne în continuare cel mai vândut disc la debut al unei trupe americane, cu vânzări de peste 18 milioane de unități și a rămas pe prima poziție a topului Billboard 200 timp de 5 săptămâni.  Guns N’ Roses a vândut, în total, peste 44 de milioande de albume în SUA, potrivit Recording Industry Association.

Trupa a concertat și în România, în septembrie 2010, la complexul Romexpo din Capitală, dar şi în cadrul festivalului Rock the City, în iulie 2012, tot la Romexpo.

#GnFnR Las VegasWelcome back to the jungle! Guns N’ Roses returns to the stage opening weekend at T-­Mobile Arena in Las Vegas April 8 & 9. Tickets go on-­sale Saturday at 10am! #GnFnR

Posted by Guns N’ Roses on martes, 19 de enero de 2016