Guns N’ Roses a câştigat 116,8 milioane de dolari din turneul ”Not In This Lifetime”

Formaţia americană Guns N’ Roses a câştigat 116,8 milioane de dolari de pe urma celor 25 de concerte din turneul ”Not In This Lifetime” susţinute în perioada iunie – august în America de Nord, potrivit The Hollywood Reporter.

Turneul nord-american al formaţiei originare din Los Angeles a început pe 23 iunie şi a durat 9 săptămâni. Încasările totale au fost de 116,8 milioane de dolari.

Peste un milion de oameni au participat la cele 25 de show-uri, iar turneul se îndreaptă spre America de Sud, unde trupa va susţine 11 concerte. Anul viitor, Guns N’ Roses va ajunge în Asia şi Australia.

În acest turneu, membrii fondatori ai trupei, Axl Rose, Slash şi Duff McKagan, s-au reîntâlnit pe scenă pentru prima dată din 1993.

Vânzarea de bilete pentru două concerte pe care grupul rock le-a susţinut în Las Vegas a însumat 6,2 milioane de dolari, în timp ce alte două show-uri, din New Jersey, la care au participat, în total, peste 100.000 de spectatori, au generat încasări de 11,6 milioane de dolari. Pentru alte trei spectacole care au avut loc pe stadioane s-au încasat 8 milioane de dolari.

Lineup-ul formaţiei Guns N’ Roses în turneul ”Not in This Lifetime” este format din membrii formulei originale Axl Rose (voce), Slash (chitară) şi Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (clape), care este alături de trupă din 1990, Richard Fortus (chitară), membru al grupului din 2001, Frank Ferrer (Tobe), din 2006, şi, ocazional, Steven Adler (tobe), membru în formula originală.