Confidenţialitate

Grevă în transportul public maritim în Grecia de 1 mai. Ce trebuie să facă cei care și-au rezervat bilete pentru feribot | AUDIO

Dacă v-ați propus să mergeți în Grecia de 1 mai, trebuie să știți că duminică, de Ziua Muncii, toate feriboturile vor rămâne în porturi. Nicio navă nu va circula, deoarece pe 1 mai, toți angajații din transportul public maritim sunt în grevă.

Federația Marinarilor Eleni din Grecia se află în grevă pe 1 mai și timp de 24 de ore, nu va circula niciun mijloc de transport maritime. Toate feriboturile rămân în porturi.

Cei care și-au rezervat bilete pentru feribot sunt sfătuiți să se consulte cu reprezentanții agențiilor de turism sau să contacteze autoritățile portuare locale pentru informații suplimentare.

Deocamdată, nu au fost făcute publice informații referitoare la mijloace de transport alternative.

De Ziua Internaținală a Muncii, marinarii greci protestează față de munca neasigurată și nivelul ridicat al șomajului în Grecia și solicită semnarea de noi contracte colective de muncă mult mai avantajoase.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Minivacanța de 1 Mai: Hotelierii de pe litoral așteaptă un număr de turiști asemănător celui de dinainte de pandemia Covid | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.