Gregorian Bivolaru a fost adus în România

Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru a fost extrădat din Franța și se află în prezent în România.

El este încarcerat în arestul poliției CapitaleiGregorian Bivolaru va executa șase ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru acte sexuale cu un minor în formă continuată.

 

Gregorian Bivolaru a părăsit România în 2004, după ce a fost trimis în judecată. 9 ani mai târziu a fost condamnat de Înalta Curte la 6 ani după gratii pentru act sexual cu un minor, iar de atunci a fost dat în urmărire internațională.

El a locuit mai mulți ani în Suedia, unde a primit azil politic și a obținut un alt nume: Magnus Aurolsson. Autoritățiele suedeze au respins în repetate rânduri cererile de extrădare. În februarie anul acesta,  a fost prins în Franța și plasat în arest preventiv. Procesul a fost amânat de mai multe ori, deoarece judecătorii din Paris nu au primit documentele pe care le-au cerut de la autoritățile suedeze privind statutul de azilant politic al lui Bivolaru.

În timpul procesului, acesta s-a prezentat în fața magistraților ca fiind cetățean bulgar. De altfel, atunci când a fost prins în Franța, avea asupra lui acte false bulgărești.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat de maimulte ori înainte de 1989 pentru răspândire de materiale pornografice și magie neagră, ia după revoluția a înființat MISA, Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut., care a adunat peste 40 de mii de simpatizanți din țară și din străinătate. El este anchetat și în Italia, fiind acuzat că recruta tineri pentru a practica orgii sexuale.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS