Confidenţialitate

Gorj: Cadre militare și civili au donat sânge pentru răniții din Ucraina. La centrul de transfuzii se lucrează în schimburi | AUDIO

Mobilizare impresionată la Gorj unde mai multe cadre militare și civili au donat sânge pentru răniții din Ucraina. La centrul de transfuzii sanguine din județ se lucrează deja în schimburi pentru a face dată donatorilor.

Cei care au dat startul donărilor de sânge au fost polițiștii din Gorj. Peste 40 de polițiști gorjeni și-au arătat solidaritatea față de semenii lor de peste graniță, militarii și civilii din Ucraina, care au luptat și au fost răniți în urma războiului.

Apoi, în urma apelului făcut chiar de polițiști, s-au prezentat la centrul de transfuzii sanguine din Gorj și alți militari, dar și foarte mulți civili pentru a dona sânge.

Cei de la Centru au anunțat că au prelungit programul și vor lucra și în Weekend astfel încât să facă față solicitărilor. Sângele va fi transportat în Ucraina în centrele sau spitalele în care sunt îngrijiți răniți în urma războiului.

Sursa foto: Pixabay

Citește și: OMS recomandă Ucrainei să distrugă „agenţii patogeni de mare risc” ce ar putea exista în laboratoare pentru a preveni „orice potenţiale scurgeri” | AUDIO

Autor: Gabriela Mladin

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.