Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | Mihai face recomandările de vinuri, în funcție de provocările cărora trebuie să le facem față

Om de cuvânt, Mihai ne-a ajutat cu recomandări de vinuri alese astfel încât să meargă perfect cu rutinele bune care cei trei participanți la Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCAREau încercat să le dobândească în această perioadă.

În cele 3 săptămâni, Mihai a înțeles că o dietă variată și sănătoasă nu este deloc greu de menținut, chiar dacă uneori mai facem și excese. Însă poate fi nevoie să ajutăm organismul cu suplimente ce conțin tulpini de bacterii benefice, o modalitate simplă pentru a păstra totodată sanatatea florei intestinale pe termen lung cât și pentru sprijinirea sistemului imunitar.

Consultant oenologic, sommelier și degustător de vin, Mihai a venit la finalul programului propus în Deșteptarea cu trei propuneri de vinuri, potrivite fiecărei provocări.

”Pentru Cristina m-am gândit că i se potrivește un spumant Cologviu Vibe – de la Casa de vinuri Cotnari. Este un spumant revigorant cu un perlaj fin. O să o revitalizeze după o sesiune solicitantă de sport”, spune Mihai.

”Pentru Sabin recomand un Muse Night (rose) de la Cramele Recaș. S-ar potrivi pentru perioadele lui de relaxare asociate cu o carte bună sau chiar cu meciul despre care zicea că îi este dor”, completează Mihai, care a făcut o alegere și pentru el și cei care vor să aibă grijă de nutriția lor: ”Pentru mine o să aleg un vin roșu Mirabils Machina – de la Vincon. Este un Cabernet Sauvignon cu Fetească Neagră. Se potrivește perfect cu un T-bone de vită medium rare cu garnitură de spareanghel cu sos de humus”.