Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | Cum a fost prima săptămână pentru Cristina, Sabin și Mihai | AUDIO

Avem aproape o săptămână de când i-am ales pe cei trei curajoși din competiția ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE”, așa că am vrut să aflăm de la ei, în Deșteptarea, cum au fost primele discuții cuSorina Fredholm, Health Coach și Fondator 121tribe.

Provocarea pentru NUTRIȚIE a fost acceptată de Mihai, din București. Este consultant oenologic, sommelier și degustător de vin.

Provocarea SPORT a fost acceptată de Ioana Cristina, din Argeș.

Provocarea pentru RELAXARE a fost acceptată de Sabin, din Cluj-Napoca, un tânăr tătic pentru care viața de familie vine cu multe încercări și prea puține ore într-o zi pentru a le face față.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși vinerea trecută îți aducem un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare ca să ai  o stare de bine și rutine bune!

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.