Gnosiane Niombla a semnat cu CSM Bucureşti

Campioana României la handbal feminin, CSM București, își continuă campania de achiziții în vederea următorului sezon.  Clubul din Capitală a anunțat transferul jucătoarei franceze Gnosiane Niombla, actuala componentă a echipe Fleury Loiret.

În vîrsta de 27 de ani, Niombla evoluează pe postul de inter stînga. Ea a jucat împotriva bucurestencelor în actuala ediție a Ligii Campionilor și spune că a avut mai multe oferte în această perioda, însă cea primită de la CSM a fost cea mai atractivă.

“Am ales Bucureștiul deoarece e un club ambițios, în dezvoltare”, a spus handbalista cu 66 de goluri marcate în Liga Campionilor.

Gnosiane Niombla este a doua jucătoare care va veni la CSM din vară, după Majda Mehmedovic, actuala extremă a campioanei Europei, Buducnost Podgorica.

Săptămîna aceasta CSM București are prima confruntare pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor – meciul tur al sfertului cu rusoaicele de la Rostov Don se va disputa joi, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Capitală. Handbalul românesc mai este reprezentat în cea mai tare competiție inter-cluburi și de HCM Baia Mare, care va înfrunta echipa Cristinei Neagu, Buducnost, cu prima partidă sîmbătă, de asemenea în România.

 

foto: hand-planet.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS