Confidenţialitate

Gisele Bündchen și Tom Brady au divorțat după 13 ani de căsnicie

Gisele Bündchen și Tom Brady au finalizat divorțul și au anunțat vineri, punând capăt unei căsnicii de 13 ani. Brady și Bündchen au scris pe Instagram vineri, fiecare spunând că au ajuns la această decizie „pe cale amiabilă”.

Mesajul lui Gisele Bündchen: „Îi doresc lui Tom tot ce este mai bun”

„Cu multă recunoștință pentru timpul petrecut împreună, Tom și eu ne-am finalizat divorțul pe cale amiabilă. Prioritatea mea au fost și vor fi întotdeauna copiii, pe care îi iubesc din tot sufletul. Vom continua să-i creștem împreună și să le oferim toată dragostea de care au nevoie, toată grija și atenția pe care o merită din plin.

Decizia de a încheia o căsnicie nu este deloc una ușoară, dar ne-am distanțat și deși este dificil să treci printr-o astfel de experiență, mă simt binecuvântată pentru toată perioada în care am fost împreună și-i doresc lui Tom tot ce este mai bun.

Vă rog frumos să ne respectați intimitatea în aceste timpuri delicate”, a scris Gisele Bündchen pe Instagram.

Mesajul lui Tom Brady: „Ne dorim tot ce e mai bun unul pentru celălalt”

„Recent, eu și soția mea am finalizat divorțul după 13 ani de căsnicie. Am ajuns la această decizie pe cale amiabilă și sunt recunoscător pentru tot timpul petrecut împreună.

Am fost binecuvântați cu niște copii frumoși și minunați care vor fi în continuare centrul universului nostru. Vom fi părinți în continuare și ne vom asigura că ai noștri copii vor primi toată dragostea și atenția pe care o merită. Să fac asta este dureros, dificil, așa cum este pentru toți cei care trec printr-o astfel de experiență. Ne dorim tot ce e mai bun unul pentru celălalt și vom continua să ne trăim viețile.

Vă rugăm frumos să ne respectați intimitatea în vremurile ce urmează”, a scris Tom Brady pe Instagram.

Sursa colaj foto: Shutterstock

Citește și: Miss Universe Organization, cumpărat de un celebru magnat media thailandez, o femeie transgender, pentru 20 de milioane de dolari | AUDIO