Confidenţialitate

Gheorghe Dincă, adus la DIICOT pentru confruntare cu presupusul complice

Gheorghe Dincă a fost adus la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ștefan Risipițianu, pentru că cel din urmă nu recunoaște acuzațiile de viol, a anunțat avocatul Claudiu Lascoschi. Aceasta ar putea fi printre ultimele proceduri, înainte ca dosarul să fie trimis în judecată, informează Mediafax.

„Nu mi s-a spus, e posibil să fie vorba de o confruntare (cu presupusul complice Ștefan Risipițianu, n.r.) El neagă pentru că ar fi comis fapta de viol. Prin confruntare se va vedea ce va ieși”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, la sediul DIICOT.

Potrivit avocatului lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal spune că Ștefan Risipițianu a văzut-o pe Luiza în mașină și „ insistat” să o violeze.

„Ca să nu îl dea în gât, de aceea. Există și probe biologice, nu pot să spun ce. Știam că există demult, dar nu șe știa a cui e proba. Există declarația lui Dincă și probele biologice, care sunt foarte puternice”, a mai spus apărătorul.

Ștefan Risipițianu, în vârstă de 46 de ani, a fost retinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Confruntarea dintre cei doi ar putea fi printre ultimele proceduri în dosarul Caracal.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.