George Zafiu: ‘Toti copiii au dreptul la o copilărie fericită’

George Zafiu, unul dintre realizatorii programului ‘Deşteptarea’ la Europa FM, dar şi ambsador al campaniei Telefonul Copilului ‘Un apel pierdur, o copilărie pierdută’, este convins că uniţi putem schimba soarta copiilor aflaţi în situaţii dificile.

Matinalul George Zafiu, care îi trezeşte pe ascultătorii Europa FM, de luni până vineri, împreună cu Monica Anghel şi Vlad Petreanu, se implică în strângerea de fonduri pentru Telefonul Copilului în calitate de ambasador al campaniei ‘Un apel pierdut, o copilărie pierdută’.

Europa FM, Kanal D, Asociaţia Telefonul Copilului şi trustul Ringier, prin publicaţiile Libertatea şi Libertatea pentru femei, au relansat, începând din 12 noiembrie, campania ‘Un apel pierdut, o copilărie pierdută’, pentru a veni în sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor.

Postul de radio Europa FM s-a alaturat campaniei Telefonul Copilului iar ambasadorii acestei cauze sunt George Zafiu, Vlad Petreanu, Toader Paun si Radu Constantinescu.

‘Toţi copiii au dreptul la o copilărie fericită. Au dreptul să fie, într-adevăr, copii. Din păcate, nu întotdeauna au parte de o casă primitoare, de o familie care să-i întâmpine cu braţele deschise. Există copii abuzaţi, copii pentru care cuvântul copilărie practic nu s-a inventat. Ei au nevoie de ajutorul nostru. De aceea am vrut să mă alătur acestei campanii. Existenţa acestei linii – Telefonul Copilului – le poate schimba viaţa iar noi suntem datori să-i ajutăm’, a declarat George Zafiu.

Printr-un singur SMS la 8848 în valoare de 2 euro (valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote) putem face diferenţa între un răspuns de la primul apel şi un ton ocupat, pentru ca fiecare apel pierdut poate însemna pierderea şansei de a schimba în bine viaţa unui copil.

Numărul de sms 8848 este activ până la 31 decembrie.

Mai multe informaţii despre campanie puteţi găsi pe site-ul telefonulcopilului.ro sau la adresa www.europafm.ro/europa-fm/evenimente/un-apel-pierdut-o-copilarie-pierduta/