Confidenţialitate

Galați: Doi copii bătuți de tatăl lor au ajuns în grija autorităților – VIDEO

Imagini înfiorătoare cu doi copii mici bătuți de tatăl lor au ajuns la Poliție. S-a întâmplat la Galați. Agresorul are interdicție de a se apropia de micuți și este cercetat penal.

Cazul a intrat și în atenția Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului din Galați.

Pe imaginile ajunse la Poliție, se vede cum tatăl își bate fără milă fetița de 5 ani și băiețelul de 2 ani și filmează întreaga scenă. Nu este impresionat deloc de plânsetele și strigătele de durere ale micuților.

Îi lovește cu palmele și pumnii în cap și peste față, în special. Întreaga scenă filmată a fost trimisă de agresor soției sale, aflată la muncă în străinătate. Femeia a sunat la 112 și a cerut ajutor la Poliție.

Imediat, polițiștii din Nicorești, localitatea unde s-a produs agresiunea, au descins la locuința agresorului și au emis ordin de protecție. Copiii au fost puși la adăpost sub îngrijirea bunicilor, iar tatăl lor agresiv are interdicție să se apropie de ei la mai puțin de 100 metri.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Poliția din Galați a deschis și un dosar penal pe numele bărbatului care și-a bătut crunt copiii.

Este acuzat de violență în familie. Cazul este anchetat și de Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului, care va stabili dacă micuții pot fi plasați în familia naturală extinsă sau vor ajunge în grija unui asistent maternal.