Gala UNITER: Vald Ivanov, Sorin Leoveanu & Adrian Nicolae – nominalizați la categoria ”Cel mai bun actor în rol principal”

Luni, 25 mai, are loc ”GALA premiilor UNITER”. Ediția cu numărul XXIII va fi găzduită de Sala Mare a Teatrului Național București.

Sunt cele mai importante premii acordate în fiecare an de Uniunea Teatrală.

Vom afla, de la ora 21.00, care sunt cei mai buni actori și actrițe, care este cel mai bun regizor și care va fi desemnat cel mai bun spectacol.

De asemenea, se vor acorda premii pentru întreaga activitate precum și premiul pentru debut.

În premieră, organizatorii s-au gândit ca artiști consacrați să îi susțină pe actorii nominalizați anul acesta la cele mai importante categorii.

Așadar – la categoria       ”Cel mai bun actor în rol principal”,  Vlad Ivanov a fost nominalizat pentru rolurile din ”Omul cel bun din Seciuan”,  Teatrul Bulandra.  Este susținut de actrița Mirela Oprișor (AUDIO).

Sorin Leoveanu a fost desemnat la această categorie pentru rolul Hitler din spectacolul „Mein Kampf”, Teatrul Naţional Cluj-Napoca. Îl susține criticul de teatru Miruna Runcan (AUDIO).

Adrian Nicolae, nominalizat pentru rolul Gore din spectacolul „Mobilă şi durere”, Centrul Cultural pentru UNESCO, este susținut de Andi Vasluianu (AUDIO).

Iorgu Ianuși despre nominalizările la categoriile ”Cel mai bun actor în rol principal”, ”Cea mai bună actriță în rol principal” & ”Cel mai bun spectacol”.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La categoria ”Cel mai bun spectacol” au fost nominalizate următoarele puneri în scenă:  „De vânzare / For Sale”, un spectacol de Gianina Cărbunariu, Teatrul Odeon Bucureşti. „Mobilă şi durere”, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză, Centrul Cultural pentru UNESCO și „Omul cel bun din Seciuan”, regia Andrei Şerban, Teatrul Bulandra.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS