Confidenţialitate

Gafă “Game of Thrones”: Cafeaua de la Starbucks care apare în al patrulea episod din sezonul opt – VIDEO

În episodul patru din cel de-al optulea şi ultimul sezon “Game of Thrones” a apărut un pahar de cafea Starbucks, în faţa lui Daenerys Targaryen.

Producătoarea executivă a serialului, Bernie Caulfield, a mărturisit luni postului WNYC că nu îşi poate crede ochilor: “Persoanele însărcinate cu accesoriile şi decorurile de pe platou sunt concentrare 1.000%”, a spus ea.

“Ne cerem scuze. Dacă cel mai grav lucru pe care telespectatorii l-au găsit este acesta, atunci suntem în formă”, a spus ea glumind că “Westeros este primul loc care a avut un Starbucks”.

Luni după-amiază, postul HBO a difuzat un comunicat postat pe contul de Twitter al serialului: “Ştiri din Winterfell. Paharul delatte care a apărut în episod este o greşeală”. Adăugând în glumă: “Daenerys comandase un ceai”.

Hauke Richter, unul dintre regizorii artistici ai sezoanelor 4 şi  8, a declarat revistei Variety că nu a văzut acest episod intitulat ”The last of the Starks” şi că “unele lucruri pot fi uitate pe platou”.

“Să fim sinceri, suntem surprinşi că nu a comandat un Dragon Drink”, a postat compania Starbucks pe Twitter.

Acțiunea din serialul “Game of Thrones” este bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria “A Song of Ice and Fire”.

Conform aşteptărilor, Sezonul 8 “Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) va spulbera aceste recorduri.